Trykkbølgebehandling


Trykkbølge 1

Hva er trykkbølgebehandling?

Behandlingen består av å tilføre smerteområdet høyenergiske trykkbølger. Disse bølgene kan bli generert på ulike måter og vil trenge gjennom huden og videre ned i vevet. Bølgene forårsaker mikroskopiske skader til det allerede skadede vevet,  og vil så sette fart i helingsprosessen med økt sirkulasjon og metabolisme. Skaden regenereres og smerten forsvinner gradvis.

Hva kan behandles?

Nakke (triggerpunkter)
Skulder (m/u forkalkning)
Rygg
– Albue 
(tennis/golf/musearm)
Hofte
– Kne 
(runner’s knee og jumper’s knee)
– Legg (achilles/beinhinnebetennelse)
– Hæl (m/u hælspore)
– Fotsålen (plantar facitt)
Andre muskel- og senelidelser

 

Er behandlingen effektiv?

Kroniske tilstander, som ikke er blitt bra av annen type behandling, viser å ha en suksessrate på 80-95% av denne behandlingen. Dette viser kliniske dokumenterte studier fra hele verden.

Hva er et normalt behandlingsforløp?

Dette avhenger helt av skadens art, men normalt varer selve behandlingen mellom 5-10 minutter. Et typisk forløp vil bestå av 3-5 behandlinger med en ukes intervall. En normal effekt kan ofte være en umiddelbar forbedring av det skadede området.

Er det bivirkninger ved behandlingen?

det er svært sjelden man opplever moderate eller alvorlige bivirkninger ved behandlingen. Avhengig av behandlingsområdet kan det oppstå noe hevelse, hudirritasjon, rødme(solbrenthetsfølelse) og noe smerte under selve behandlingen, samt i en liten periode etter. Dette skyldes energien som overføres til vevet

Er behandlingen smertefull?

Det er svært individuelt om behandlingen oppleves som smertefull, men det er viktig å huske at behandlingstiden er meget kort.

Passer behandlingen for MEG?

Ta kontakt med oss eller din terapeut, som kan vurdere om dette er det beste behandlingsalternativet, på bakgrunn av din situasjon og sykehistorie.

For å lese mer om trykkbølge klikk her.

For å se prisen, klikk her